Nieuwe stoere ronde robuuste salontafel

stoere robuuste ronde salontafel

De nieuwe robuuste ronde salontafels zijn binnen! twee verschillende maten, leuk om af te wisselen in bijvoorbeeld de woonkamer zoals degene op de foto! Ook leuk om buiten te gebruiken in de tuin als bijzettafel of in de badkamer om handdoekjes op te leggen. Bij interesse mail naar ibizaoutdoor@gmail.com ook voor een afspraak in de loods. Klik hier voor meer foto’s.

Happy that our new rustic round side tables are in again. Two different sizes, great to have in the livingroom like on the picture and also outside in the garden. When interested in these ibiza style side tables please do send an email to ibizaoutdoor@gmail.com also to have a glance in the warehouse. Click here for more inspiration.

Tags:, , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Over Ibiza Outdoor

NL: Welkom bij Ibiza Outdoor Furniture ! de meubel collectie die wij verkopen zijn vooral bedoeld om te loungen. Onze strandmeubels zijn samengesteld van alleen maar het beste hout wat te vinden is zodat deze buiten op een mooie natuurlijke manier vergrijzen. Of het nu een landhuis is of een strak interieur, Ibiza Outdoor is hierin perfect te combineren. ENG: Welcome to Ibiza Outdoor Furniture ! the furniturecollection that we sell is mainly focussed on relaxing. Our beach furniture is made out off the best wood and is build to grey naturaly. For any interest in purchasing please don’t hesitate contacting us.

2 Reacties op “Nieuwe stoere ronde robuuste salontafel”

  1. Emmy zegt :

    Beste, wat is de vraagprijs van de ibiza tafeltjes.?

Plaats een reactie