Robuust wastafel meubel bijna uitverkocht!

robuust wastafel meubel badkamer

Heb nog een drietal robuuste wastafel meubels in de loods, leuk voor in de badkamer. Het bovenste deel is tevens ook heel stoer om te gebruiken als salontafel in de woonkamer. Bij interesse in deze meubels graag even mailen naar ibizaoutdoor@gmail.com ook voor een afspraak in de loods. klik hier voor meer foto’s. vr gr Mees

Have a few pieces left of these rustic washbasin’s, great for in the bathroom. The top part can also be used as side table. When interested in these rough furniture please do send me an email. Click here for more pictures.

Tags:, , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Over Ibiza Outdoor

NL: Welkom bij Ibiza Outdoor Furniture ! de meubel collectie die wij verkopen zijn vooral bedoeld om te loungen. Onze strandmeubels zijn samengesteld van alleen maar het beste hout wat te vinden is zodat deze buiten op een mooie natuurlijke manier vergrijzen. Of het nu een landhuis is of een strak interieur, Ibiza Outdoor is hierin perfect te combineren. ENG: Welcome to Ibiza Outdoor Furniture ! the furniturecollection that we sell is mainly focussed on relaxing. Our beach furniture is made out off the best wood and is build to grey naturaly. For any interest in purchasing please don’t hesitate contacting us.

6 Reacties op “Robuust wastafel meubel bijna uitverkocht!”

  1. Renske HouwAARD zegt :

    Goedemiddag,

    Graag zou ik willen weten wat de afmetingen zijn van de wastafel meubel en de prijs.

    Mvg,
    Renske Houwaard

  2. Ibiza Outdoor zegt :

    Hi Renske! dank voor je reactie en interesse in de stoere wastafel voor in de badkamer. Ik zal per mail hier even op reageren.
    vriendelijke groet,
    Mees

    Ibiza Outdoor

  3. Bastiaan Kock zegt :

    Graag zou ik willen weten wat de afmetingen zijn van de wastafel meubel en de prijs.

  4. Kristen zegt :

    Hoi,

    Vraagje, is deze wasmeubel nog op voorraad?
    Wat zijn de afmetingen en prijs?
    Ik hoor het graag!

    Groetjes kristen

Plaats een reactie