Blog: Mirjam Hart

Hallo interieurlover!

Mijn naam is Mirjam en ik zal jullie vanaf nu maandelijks op de hoogte houden van interieurtips en trends. Zelf ben ik tekstschrijver van beroep, met een liefde voor interieurstyling. Daarom ben ik nog niet zo lang geleden mijn eigen blog gestart genaamd Een Goed Verhaal. Ik ben namelijk gek op producten waar een mooi verhaal achter zit. Mijn huis staat dan ook vol met items waar ik iets bij kan vertellen, zoals de fotolijstjes die vervaardigd zijn door daklozen in Zuid-Afrika, een schilderijtje die ik van een student kocht op een markt in Berlijn of de verzorgingsproducten van mijn kleine mannetje die alleen maar pure ingrediënten bevatten. Producten met een ziel, een zuiver geweten of gewoon een goed verhaal.

Ik ben er ook van overtuigd dat je met je eigen interieur een verhaal kunt vertellen. Jouw woonkamer zegt onbewust heel veel over jou. Of je praktisch ingesteld bent bijvoorbeeld, of dat je een reislustig type bent of juist iemand bent die erg houdt van bankhangen. Maar met meubelstukken kun je ook een eigen verhaal máken. Aan onze eettafel proberen wij iedere dag een mooi hoofdstuk toe te voegen. Tijdens de lunch, het avondeten of als we er weer een spelletjesavond houden. Welke verhalen kunnen jouw meubels vertellen?

De items van Ibiza Outdoor vertellen ook stuk voor stuk hun eigen verhaal. Gemaakt met passie, dat zie je meteen. Bovendien vind ik dat meubels gemaakt van natuurlijke materialen, direct iets “eigens” toevoegen aan een huis. Ieder product is uniek en daarom bijzonder. Ik ben dan ook zeer vereerd dat ik als gastblogger iets toe mag voegen aan deze mooie website.

Zien wij elkaar snel weer?

Liefs,

Mirjam

Website:        http://blog.eengoedverhaal.nu
Instagram:    http://instagram.com/mirjam_hart

blogger mirjam hart

inrichting slaapkamer Mirjam Hart

muur decoratie schilderijtjes

One response to “Blog: Mirjam Hart”

  1. Johanna says :

    Mooie foto,s en leuk geschreven. Ik wens je veel succes!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: