Blog: Weintje Bloem

Hi!

Leuk om je hier te ontmoeten! Ik zal me eerst even voorstellen. Mijn naam is Wendy Bloemendal. Onlangs gestart als het gezicht achter Weintje Bloem.

Naast de blog op mijn website ga ik aan de slag als gastblogger voor Ibiza Outdoor. Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen & musthaves op het gebied van interieur & lifestyle? Yes! Dan ben je hier op het juiste adres.

Oh ja, ik zal nog iets meer over Weintje Bloem vertellen.

Interieuradvies nodig? Een woning te verkopen? Een feestje organiseren? Weintje Bloem biedt een breed pakket aan diensten op het gebied van interieur & styling.

De naam Weintje Bloem koos ik niet voor niets: deze staat dicht bij mij persoonlijk. Weintje is mijn officiële eerste voornaam en Bloem een gedeelte van mijn achternaam. Daarnaast zijn bloemen en wijn voorbeelden van elementen die bijdragen aan sfeer; elementen die raakvlakken hebben met interieur en events. Graag inspireer en help ik anderen met mijn ontwerpen en ideeën.

Mijn doel is om de juiste omgeving te creëren. Ik geloof dat dit bijdraagt aan geluk. Of dat nu thuis, op het werk of op een evenement is.

Ibiza is een van mijn favoriete plekjes op onze wereldbol. Voor ieder wat wils; De rustgevende, vrije en spirituele vibe die je hier voelt. Of dansen tot in de late uurtjes op een strandfeestje. Het ultieme bohemian gevoel vind je op dit eiland. Ibiza Outdoor weet deze sfeer te vertalen naar jouw interieur. Mijn interieurhartje ging sneller kloppen toen ik kennismaakte met de afwisselende collectie meubels en accessoires. Zij hebben stuk voor stuk een natuurlijke warme & stoere uitstraling; een hele eigen stijl. Het is zo belangrijk om je thuis te voelen. Ibiza Outdoor maakt dit voor iedereen mogelijk.

Kortom, ik kan niet wachten om hier mijn eerste blog te schrijven.

Good vibes only!

Weintje Bloem

Website: www.weintjebloem.nl
Instagram: www.instagram.com/weintjebloem

Wendy Bloemendal kopie

P280

P280

 

%d bloggers liken dit: